کلیدواژه ها = Common carp
تعداد مقالات: 37

1

Changes of digestive enzymes activity in common carp (Cyprinus carpio) during larval ontogeny

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 12، شماره 2، تابستان 2013، صفحه 320-334
A. Farhoudi؛ A. M. Abedian Kenari؛ R. M. Nazari؛ C. H. Makhdoomi

2

Chemical changes and shelf-life of conventional surimi and proteins recovered using pH change method from common carp (Cyprinus carpio) muscle during 5 months storage at -18ºC

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 15، شماره 1، بهار 2016، صفحه 311-332
B. Shabanpour؛ Y. Etemadian

3

Comparative study on some biochemical characteristics of surimi from common carp and silver carp and proteins recovered using an acid-alkaline process

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 14، شماره 3، پاییز 2015، صفحه 583-597
B Shabanpour؛ Y Etemadian؛ M Alami

4

Effect of dietary wood betony, Stachys lavandulifolia extract on growth performance, haematological and biochemical parameters of Common carp, Cyprinus carpio

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 14، شماره 4، زمستان 2015، صفحه 805-817
S Bahrami Babaheydari؛ F Paykan Heyrati؛ S Dorafshan؛ N Mahboobi Soofiani؛ M.R Vahabi

5

Effect of different salinity level on spawning, fertilization, hatching and survival of common carp, Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758) in semi-artificial environment

Iranian Journal of Fisheries Sciences
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 مرداد 1397
ABDUL MALIK؛ GHULAM ABBAS؛ ABDUL JABBAR؛ SAJJAD SHAH؛ ASADULLAH ALI

6

Effects of dietary exposure to aflatoxins on some plasma biochemical indices of common carp (Cyprinus carpio)

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 17، شماره 3، پاییز 2018، صفحه 487-502
Maryam Vaziriyan؛ Mahdi Banaee؛ Behzad Nemadoost Haghi؛ Mohammad Mohiseni

7

Effects of dietary Kemin multi-enzyme on survival rates of common carp (Cyprinus carpio) exposed to abamectin

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 17، شماره 3، پاییز 2018، صفحه 564-572
Mohammad Forouhar Vajargah؛ Ahmad Mohammadi Yalsuei؛ Aliakbar Hedayeti

8

Effects of Zataria multiflora and Eucalyptus globolus essential oils on haematological parameters and respiratory burst activity in Cyprinus carpio

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 10، شماره 2، تابستان 2011، صفحه 316-323
N. Sheikhzadeh؛ M. Soltani؛ H. A. Ebrahimzadeh-Mousavi؛ N. Shahbazian؛ M. Norouzi

9

Evaluation of pre-clinical safety and toxicology of Althaea officinalis extracts as naturopathic medicine for common carp (Cyprinus carpio)

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 15، شماره 2، تابستان 2016، صفحه 613-629
V. Soleimany؛ M. Banaee؛ M. Mohiseni؛ B. Nematdoost Hagi؛ L. Mousavi Dehmourdi

10

Fatty acid composition, chemical composition and processing yield of traditional hot smoked common carp (Cyprinus carpio, L)

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 15، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 1293-1306
D Ljubojević؛ M Živkov-Baloš؛ M Živkov-Baloš؛ V Radosavljević؛ M Pelić؛ V Đorđević؛ M Živkov-Baloš؛ M Ćirković

11

Genetic analysis of wild common carp, Cyprinus carpio L. in the Anzali wetland, the Caspian Sea

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 12، شماره 1، بهار 2013، صفحه 1-11
s. Dorafshan؛ M. Pourkazemi؛ Y. Keivany؛ F. Chakmedouz Qasemi

12

Heritability estimation for growth-related traits in juvenile wild common carp (Cyprinus carpio L.) in the south of Caspian Sea

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 10، شماره 4، زمستان 2011، صفحه 740-748
M. Yousefian؛ M. Sharifrohani؛ H. Hosseinzadeh- Sahafi؛ F. Laloei؛ C. Makhdoomi

13

Molecular characterization of apolipoprotein A-I from the skin mucosa of Cyprinus carpio

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 16، شماره 1، بهار 2017، صفحه 366-381
A. Jolodar

14

The effects of diet and feeding techniques on growth factors and meat quality of common carp (Cyprinus carpio)

Iranian Journal of Fisheries Sciences
دوره 16، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 639-653
J. Mazurkiewicz؛ L. Hoffmann؛ G. Czyżak-Runowska؛ M. Pietrzak؛ K. Sierpowska؛ W. Andrzejewski؛ J. Golski

15

اثرات دفعات و زمانهای مختلف شستشو بر کیفیت سوریمی تولید شده از ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio )

شیلات ایران
دوره 16، شماره 1، بهار 1386، صفحه 81-92
بهاره شعبانپور؛ حدیثه کشیری؛ زینب مولودی؛ آتنا سادات حسینی نژاد

16

اثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

شیلات ایران
دوره 25، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 167-179
عالی حسینی؛ ابراهیم ستوده

17

اثر میدان الکتریکی و شوری بر رفتار ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مقابل تله ماهی‌گیری

تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 29، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 100-109
باقر امینیان فتیده؛ نیلوفر گل محمدی منجیلی؛ سعید شفیعی ثابت؛ نیما وحدتی؛ محمد ولی جعفری

18

اثر مکمل گیاهی سنگروویت بر رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه‌ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

شیلات ایران
دوره 24، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 13-22
محمدرضا ایمان‌پور؛ زلیخا سلاقی؛ زهرا روحی؛ آذر بیک‌زاده؛ عبدالرحمان داودی‌پور

19

یافته کوتاه: بررسی میزان تجمع نیکل و کبالت در بافت خوراکی ماهی کپورتالاب انزلی

شیلات ایران
دوره 24، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 151-156
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ فرحناز لکزائی

20

بررسی اثرات ناشی از استرس کلرید سدیم روی هماتوکریت و هموگلوبین خون در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

شیلات ایران
دوره 11، شماره 3، مهر و آبان 1381، صفحه 13-22
پریوش حافظ امینی؛ شهربانو عریان

21

بررسی اثرات ناشی از استرس کلرور سدیم روی قند خون و هورمون کورتیزول در ماهی کپور

شیلات ایران
دوره 12، شماره 3، پاییز 1382، صفحه 35-42
پریوش حافظ امینی؛ شهربانو عریان؛ کاظم پریور

22

بررسی تجمع زیستی جیوه‌ کل در بافت‌های عضله‌ سفید، عضله‌ قرمز و کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) دریاچه سد قشلاق سنندج

شیلات ایران
دوره 21، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 79-88
مهدی خوشناموند؛ شهرام کبودوندپور

23

بررسی قدرت بیهوشی و آسیب‌های بافتی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

شیلات ایران
دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 1-10
مرضیه رخشانی؛ جواد میردار هریجانی؛ احمد قرائی

24

بهبود توان فیزیولوژیک ماهی کپور معمولی در نتیجه استفاده خوراکی از مکمل آویشن شیرازی و ویتامین E

شیلات ایران
دوره 26، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 177-181
محمد محیسنی؛ مریم سپیدنامه؛ دارا باقری؛ مهدی بنایی؛ بهزاد نعمت دوست حقی

25

تاثیر استفاده مجزا و تلفیقی پروبیوتیک Pediococcus acidilactici و پودر قارچ Agaricus bisporus بر برخی شاخص‌های خونی و شاخص‌های ایمنی غیراختصاصی سرم در بچه ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

شیلات ایران
دوره 26، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 61-70
دل آرا سپهرفر؛ کوروش سروی مغانلو؛ سیدحسین حسینی فر؛ حامد کلنگی میاندره

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.