1.

Evaluation of various diets and oviposition substrates for rearing Orius albidipennis Reuter

دوره 35، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 29-37
نسترن صفایی؛ علی رجب پور؛ علی اصغر سراج

2.

آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei )

دوره 17، شماره 1، بهار 1387، صفحه 109-116
ابوالفضل عسکری ساری؛ عباس متین فر؛ عبدالحمید عابدیان

3.

اثرات تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر تغییرات آنزیمی و یونی پلاسمای سمینال مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1398
اسماعیل کاظمی؛ ایمان سوری‌نژاد؛ علیرضا قائدی؛ سید علی جوهری؛ زهرا قاسمی

4.

اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و شوری بر روی رشد،بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن شاه میگوی چنگال باریک Astacus leptodactylus

دوره 21، شماره 2، بهار 1392، صفحه 41-52
زهرا غیاثوند؛ عباس متین فر؛ علیرضا ولی پور؛ رضا چنگیزی

5.

استفاده از مغز میوه بلوط به عنوان ماده مغذی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 15، شماره 3، زمستان 1385، صفحه 87-96
غلامرضا شادنوش

6.

یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)

دوره 22، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 175-184
سید مهدی حسینی فرد؛ مراد شاکر خشرودی؛ سیده حوری بیکایی؛ نرمین عزت رحیمی؛ مجید رازقی منصور

7.

بررسی اثرات پربیوتیک الیگوفروکتوز بر برخی شاخص‌های رشد، بازماندگی، کیفیت لاشه و مقاوت در برابر تنش شوری بچه ماهی نورس کلمه (Rutilus rutilus)

دوره 21، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 113-121
نرگس سلیمانی؛ سید حسین حسینی فر؛ محسن براتی؛ زهره حسن آبادی

8.

بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف مونت موریلونیت (Montmorillonite) بر برخی شاخص های رشد و خونی بچه ماهیان قزل‌‌آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss )

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 35-46
محمد کریمی؛ سید محمد موسوی؛ حسین ذوالقرنین؛ محمد ذاکری

9.

بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین گیاهی بر رشد میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei

دوره 17، شماره 2، تابستان 1387، صفحه 79-88
رضا قربانی واقعی؛ عباس متین فر؛ نادر سامانی؛ غلامحسین فقیه؛ رسول قربانی

10.

بررسی عملکرد مکمل فیتاز بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 16، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 75-84
پگاه زرگریان؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری

11.

پرورش انبوه لاروهای (Chironomus riparius (Dip.: Chironomidae

دوره 26، شماره 1، تابستان 1385، صفحه 45-55
احد صحراگرد؛ مهیار رفعتی فرد

12.

تاثیر پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاهی طیور بر ترکیب اسیدهای آمینه، رشد و بقا آلوینهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 4، تابستان 1390، صفحه 81-96
علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ روئین حلاج

13.

تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 2، تابستان 96، تابستان 1396، صفحه 46-58
حبیب نیک نقش؛ مسعود هدایتی فرد؛ عبدالصمد کرامت

14.

تأثیر جایگزینی نسبی آرد ماهی با جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer (Bloch, 1790)

دوره 26، شماره 3، تابستان 1396، صفحه 77-89
آناهیتا فرهودی؛ ایمان سوری‌نژاد؛ محمود نفیسی‌بهابادی؛ میرمسعود سجادی

15.

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius )

دوره 16، شماره 1، بهار 1386، صفحه 93-102
علی صابر؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ فریده حیاتی

16.

تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد و راندمان غذا در هامور خال‌دار جوان Epinephelus coioides

دوره 21، شماره 4، بهار 1392، صفحه 41-56
جاسم غفله مرمضی؛ اسماعیل پقه؛ زهره مخیر

17.

تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی

دوره 21، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 65-78
ندا خسروی بختیاروندی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری؛ چنگیز مخدومی

18.

فرمولاسیون جیره غذایی و تغذیه ی ماهی صبیتی پرورشی (Sparidentex hasta)

دوره 1، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 23-32
منصور طرفی موزان زاده؛ جاسم غفله مرمضی؛ اسمعیل پقه؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی

19.

نقش گیاه سیر در بهبودشاخص‌های رشد و تقویت سیستم ایمنی میگوهای خانواده پنائیده

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 38-44



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.