1.

اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 21، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 13-24
قاسم تقی زاده اندواری؛ مسعود رضایی

2.

تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه، آنزیم‌های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 47-56
محمد خادمی حمیدی؛ حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ حسنا قلی‌پور کنعانی

3.

تأثیر کیفیت پساب مزارع پرورش ماهی بر عملکرد هیدرولیکی قطره‌چکان‌های تنظیم‌شونده نتافیم و میکروفلاپر

دوره 30.1، شماره 1، بهار 1395، صفحه 103-117
ارسلان فاریابی؛ بهزاد قربانی؛ عیسی معروف‌پور؛ برزان بهرامی کمانگر


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.