1.

استفاده از سدیم آلژینات جهت پوشش خوراکی ماهی کیلکای مهمولی () هنگام بسته بندی و ارزیابی باکتریایی، شیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 61-76
مینا سیف زاده؛ عباسعلی مطلبی؛ محمد تقی مظلومی

2.

تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران

دوره 1، شماره 2، پاییز 1397، صفحه 20-26
سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی

3.

مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز

دوره 17، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 15-28
نسیم شاویسی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ یاسر شهبازی؛ رضا تیموری فرد


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.