کلیدواژه‌ها = پوشش خوراکی
تعداد مقالات: 3

1

افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 79-90
بهزاد ابراهیمی؛ رضا محمدی؛ سید امیر محمد مرتضویان؛ سعیده شجاعی علی آبادی

2

تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 101-111
جواد امینی راستابی؛ علی میرزایی

3

کاربرد اسانس نعناع صحرایی (Mentha Spicata) و محلول پروتئین آب پنیر در پوشش دار کردن محصولات شیلاتی

دوره 3، پاییز و زمستان 97، پاییز و زمستان 1397، صفحه 47-56
شبنم نوبهار؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.