خانی پور, علی اصغر, فتحی, س, فهیم دژبان, ی. (1396). بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 41-49.
علی اصغر خانی پور; س فتحی; ی فهیم دژبان. "بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1396, 41-49.
خانی پور, علی اصغر, فتحی, س, فهیم دژبان, ی. (1396). 'بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 41-49.
خانی پور, علی اصغر, فتحی, س, فهیم دژبان, ی. بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 22(3): 41-49.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.