کرمی, بابک, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سیدابراهیم, سلطانی, مهدی. (1396). بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 132-146.
بابک کرمی; عباسعلی مطلبی; سیدابراهیم حسینی; مهدی سلطانی. "بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1396, 132-146.
کرمی, بابک, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سیدابراهیم, سلطانی, مهدی. (1396). 'بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 132-146.
کرمی, بابک, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سیدابراهیم, سلطانی, مهدی. بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 22(3): 132-146.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.