مویدی, سیده فاطمه, موسوی‌نسب, مرضیه. (1392). بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 147-163. doi: 10.22092/isfj.2017.110141
سیده فاطمه مویدی; مرضیه موسوی‌نسب. "بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1392, 147-163. doi: 10.22092/isfj.2017.110141
مویدی, سیده فاطمه, موسوی‌نسب, مرضیه. (1392). 'بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 147-163. doi: 10.22092/isfj.2017.110141
مویدی, سیده فاطمه, موسوی‌نسب, مرضیه. بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(3): 147-163. doi: 10.22092/isfj.2017.110141


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.