هدایتی فرد, مسعود. (1394). تغییرات شاخص‌های حسی، شیمیایی، بار‌‌میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری تحت خلاء در 4 درجه سانتیگراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(4), 127-143. doi: 10.22092/isfj.2017.110213
مسعود هدایتی فرد. "تغییرات شاخص‌های حسی، شیمیایی، بار‌‌میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری تحت خلاء در 4 درجه سانتیگراد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 4, 1394, 127-143. doi: 10.22092/isfj.2017.110213
هدایتی فرد, مسعود. (1394). 'تغییرات شاخص‌های حسی، شیمیایی، بار‌‌میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری تحت خلاء در 4 درجه سانتیگراد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(4), pp. 127-143. doi: 10.22092/isfj.2017.110213
هدایتی فرد, مسعود. تغییرات شاخص‌های حسی، شیمیایی، بار‌‌میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری تحت خلاء در 4 درجه سانتیگراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 24(4): 127-143. doi: 10.22092/isfj.2017.110213


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.