جعفرپور, سیدعلی, اصفهانی, رحیمه, جعفری, سید مهدی. (1396). بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 29-42.
سیدعلی جعفرپور; رحیمه اصفهانی; سید مهدی جعفری. "بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1396, 29-42.
جعفرپور, سیدعلی, اصفهانی, رحیمه, جعفری, سید مهدی. (1396). 'بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 29-42.
جعفرپور, سیدعلی, اصفهانی, رحیمه, جعفری, سید مهدی. بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 25(2): 29-42.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.