خانی پور, علی اصغر, مرادیان سرخی, فاطمه, فهیم دژبان, یاسمن. (1396). بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا - کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 43-50.
علی اصغر خانی پور; فاطمه مرادیان سرخی; یاسمن فهیم دژبان. "بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا - کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1396, 43-50.
خانی پور, علی اصغر, مرادیان سرخی, فاطمه, فهیم دژبان, یاسمن. (1396). 'بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا - کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 43-50.
خانی پور, علی اصغر, مرادیان سرخی, فاطمه, فهیم دژبان, یاسمن. بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا - کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 25(2): 43-50.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.