نصیری, الهام, حصاری, جواد, شکرفروش, سید شهرام, کوشش, سمیه. (1395). اثرات عصاره آبی برگ مورد(Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)، شکم خالی، نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(3), 1-14. doi: 10.22092/isfj.2017.110253
الهام نصیری; جواد حصاری; سید شهرام شکرفروش; سمیه کوشش. "اثرات عصاره آبی برگ مورد(Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)، شکم خالی، نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 3, 1395, 1-14. doi: 10.22092/isfj.2017.110253
نصیری, الهام, حصاری, جواد, شکرفروش, سید شهرام, کوشش, سمیه. (1395). 'اثرات عصاره آبی برگ مورد(Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)، شکم خالی، نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(3), pp. 1-14. doi: 10.22092/isfj.2017.110253
نصیری, الهام, حصاری, جواد, شکرفروش, سید شهرام, کوشش, سمیه. اثرات عصاره آبی برگ مورد(Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)، شکم خالی، نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(3): 1-14. doi: 10.22092/isfj.2017.110253


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.