عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. (1396). بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 93-109.
الهه عزیزی; سکینه یگانه; فرید فیروزبخش; خسرو جانی خلیلی. "بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1396, 93-109.
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. (1396). 'بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 93-109.
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(1): 93-109.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.