میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. (1396). تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
وثیقه السادات میرباقری; سعید مشکینی; حامد غفاری فارسانی; مهدی نادری فارسانی; مرتضی بهره مند. "تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1396, 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 33(3): 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.