محرمی, فرشته, حسینی, بهمن, فرجامی نژاد, منوچهر, شرفی, علی. (1396). تأثیر عصاره مخمر بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تولید آلکالوئیدهای تروپانی در کشت ریشه‌های موئین بذر‌البنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 466-480. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108073.1865
فرشته محرمی; بهمن حسینی; منوچهر فرجامی نژاد; علی شرفی. "تأثیر عصاره مخمر بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تولید آلکالوئیدهای تروپانی در کشت ریشه‌های موئین بذر‌البنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1396, 466-480. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108073.1865
محرمی, فرشته, حسینی, بهمن, فرجامی نژاد, منوچهر, شرفی, علی. (1396). 'تأثیر عصاره مخمر بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تولید آلکالوئیدهای تروپانی در کشت ریشه‌های موئین بذر‌البنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 466-480. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108073.1865
محرمی, فرشته, حسینی, بهمن, فرجامی نژاد, منوچهر, شرفی, علی. تأثیر عصاره مخمر بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تولید آلکالوئیدهای تروپانی در کشت ریشه‌های موئین بذر‌البنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 33(3): 466-480. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108073.1865


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.