زمردی, شهین, کریمپور سهرقه, مهسا, بهمدی, هما. (1397). تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 29-40. doi: 10.22092/fooder.2018.121253.1131
شهین زمردی; مهسا کریمپور سهرقه; هما بهمدی. "تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 29-40. doi: 10.22092/fooder.2018.121253.1131
زمردی, شهین, کریمپور سهرقه, مهسا, بهمدی, هما. (1397). 'تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 29-40. doi: 10.22092/fooder.2018.121253.1131
زمردی, شهین, کریمپور سهرقه, مهسا, بهمدی, هما. تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 29-40. doi: 10.22092/fooder.2018.121253.1131


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.