امینی راستابی, جواد, میرزایی, علی. (1397). تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 101-111. doi: 10.22092/fooder.2018.122926.1164
جواد امینی راستابی; علی میرزایی. "تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1397, 101-111. doi: 10.22092/fooder.2018.122926.1164
امینی راستابی, جواد, میرزایی, علی. (1397). 'تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 101-111. doi: 10.22092/fooder.2018.122926.1164
امینی راستابی, جواد, میرزایی, علی. تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(2): 101-111. doi: 10.22092/fooder.2018.122926.1164


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.