برزگر, سیما, علی رمجی, کیومرث, نجار لشگری, سلطنت, عادل, میلاد, محمد علیخانی, مهدی. (1397). تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 1-13. doi: 10.22092/isfj.2018.117722
سیما برزگر; کیومرث علی رمجی; سلطنت نجار لشگری; میلاد عادل; مهدی محمد علیخانی. "تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1397, 1-13. doi: 10.22092/isfj.2018.117722
برزگر, سیما, علی رمجی, کیومرث, نجار لشگری, سلطنت, عادل, میلاد, محمد علیخانی, مهدی. (1397). 'تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 1-13. doi: 10.22092/isfj.2018.117722
برزگر, سیما, علی رمجی, کیومرث, نجار لشگری, سلطنت, عادل, میلاد, محمد علیخانی, مهدی. تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(4): 1-13. doi: 10.22092/isfj.2018.117722


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.