تجددی طلب, کبری. (1398). مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
کبری تجددی طلب. "مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1398, -. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
تجددی طلب, کبری. (1398). 'مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
تجددی طلب, کبری. مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; (): -. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.