ناطقی, لیلا, احمدی, مژگان, شهاب لواسانی, علیرضا. (1398). اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
لیلا ناطقی; مژگان احمدی; علیرضا شهاب لواسانی. "اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1398, -. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
ناطقی, لیلا, احمدی, مژگان, شهاب لواسانی, علیرضا. (1398). 'اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
ناطقی, لیلا, احمدی, مژگان, شهاب لواسانی, علیرضا. اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; (): -. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.