قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان. (1398). ترکیب متابولیکی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی در شترمرغ‌های دریافت‌کننده آب آشامیدنی حاوی اسانس ترکیبی آویشن شیرازی، نعناع فلفلی، رازیانه و اکالیپتوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 12-24. doi: 10.22092/ijmapr.2019.121939.2332
حسینعلی قاسمی; ایمان حاج خدادادی. "ترکیب متابولیکی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی در شترمرغ‌های دریافت‌کننده آب آشامیدنی حاوی اسانس ترکیبی آویشن شیرازی، نعناع فلفلی، رازیانه و اکالیپتوس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1398, 12-24. doi: 10.22092/ijmapr.2019.121939.2332
قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان. (1398). 'ترکیب متابولیکی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی در شترمرغ‌های دریافت‌کننده آب آشامیدنی حاوی اسانس ترکیبی آویشن شیرازی، نعناع فلفلی، رازیانه و اکالیپتوس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 12-24. doi: 10.22092/ijmapr.2019.121939.2332
قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان. ترکیب متابولیکی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی در شترمرغ‌های دریافت‌کننده آب آشامیدنی حاوی اسانس ترکیبی آویشن شیرازی، نعناع فلفلی، رازیانه و اکالیپتوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 35(1): 12-24. doi: 10.22092/ijmapr.2019.121939.2332


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.