کردی یزدی, محمدعلی, امامی میبدی, محمدعلی. (1381). مقایسه ارزش غذایی و ضرایب هضمی جو روییده شده در گرمخانه و دانه جو برای گوسفند در مراتع. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 881-890. doi: 10.22092/ijrdr.2001.119855
محمدعلی کردی یزدی; محمدعلی امامی میبدی. "مقایسه ارزش غذایی و ضرایب هضمی جو روییده شده در گرمخانه و دانه جو برای گوسفند در مراتع". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1381, 881-890. doi: 10.22092/ijrdr.2001.119855
کردی یزدی, محمدعلی, امامی میبدی, محمدعلی. (1381). 'مقایسه ارزش غذایی و ضرایب هضمی جو روییده شده در گرمخانه و دانه جو برای گوسفند در مراتع', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 881-890. doi: 10.22092/ijrdr.2001.119855
کردی یزدی, محمدعلی, امامی میبدی, محمدعلی. مقایسه ارزش غذایی و ضرایب هضمی جو روییده شده در گرمخانه و دانه جو برای گوسفند در مراتع. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1381; 9(3): 881-890. doi: 10.22092/ijrdr.2001.119855


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.