آذرباد, عمران, یعقوبفر, اکبر, کرمانشاهی, حسن, میمندی پور, امیر. (1398). تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(123), 217-232. doi: 10.22092/asj.2018.121981.1706
عمران آذرباد; اکبر یعقوبفر; حسن کرمانشاهی; امیر میمندی پور. "تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 123, 1398, 217-232. doi: 10.22092/asj.2018.121981.1706
آذرباد, عمران, یعقوبفر, اکبر, کرمانشاهی, حسن, میمندی پور, امیر. (1398). 'تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(123), pp. 217-232. doi: 10.22092/asj.2018.121981.1706
آذرباد, عمران, یعقوبفر, اکبر, کرمانشاهی, حسن, میمندی پور, امیر. تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(123): 217-232. doi: 10.22092/asj.2018.121981.1706


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.