1.

تأثیر مقادیر و زمان قطع آب آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب ارقام گندم در روش آبیاری بارانی

صفحه 1-12
محمد جلینی

2.

مقیاس‌بندی و بررسی تغییرات مکانی ویژگی‌های نفوذ آب در خاک در مقیاس حوزه آبریز (مطالعه موردی: دشت باجگاه)

صفحه 13-32
فاطمه مهرابی؛ علیرضا سپاسخواه

3.

بررسی شرایط بهینه بسته‌بندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری

صفحه 33-44
ابراهیم گنابادی؛ زهره حمیدی‌اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی

4.

اثر شرایط خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصارة مالت جو

صفحه 45-58
علیر‌ضا قدس‌ولی؛ حمید بخش‌آبادی؛ مرتضی محمدی

5.

تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta)

صفحه 59-72
پروین شرایعی؛ ابراهیم گنجی‌مقدم

6.

مدل‌سازی ریاضی و آزمون تزریق در یک سامانه آزمایشگاهی سمپاش تزریق مستقیم (DI)

صفحه 73-88
داود محمدزمانی؛ سعید مینایی؛ رضا علیمردانی؛ علی رستمی؛ جلال‌الدین قضاوتی

7.

مدل‌سازی عددی جریان در خشک‌کن پاششی دو جداره نیمه‌صنعتی و تعیین الگوی انتقال حرارت در دیواره به روش دینامیک سیال محاسباتی

صفحه 89-106
امیدرضا روستاپور؛ علی‌رضا تهور؛ احمد افسری؛ امین‌رضا سیاری

8.

مقایسه ماله‌های لیزری و مرسوم از نظر شاخص‌های فنی و عملکرد گندم

صفحه 107-118
الیاس دهقان؛ آذرخش عزیزی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.