دوره و شماره: دوره 22، شماره 2 - شماره پیاپی 83، پاییز 1392  XML

1

بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران

علمی شیلات ایران
صفحه 1-11
محسن احمدوند؛ یزدان مرادی؛ امیررضا شویک‌لو

2

بررسی اثرات مانسون تابستانه بر فراوانی دوکفه‌ای‌ها و شکم پایان در سواحل ایرانی دریای عمان

علمی شیلات ایران
صفحه 15-23
ثمانه اصغری؛ محمدرضا احمدی؛ فلورا محمدی زاده؛ کیوان اجلالی

3

تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برونAcipenser stellatus) )، بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه، عضله و بافت کبد

علمی شیلات ایران
صفحه 23-34
بهزاد امدادی؛ میر مسعود سجادی؛ محمد علی یزدانی؛ محمود شکوریان

4

ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون

علمی شیلات ایران
صفحه 35-46
سید علی جعفرپور؛ عاطفه علی نژاد؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری

5

مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)

علمی شیلات ایران
صفحه 47-54
فروزان چوبیان؛ زهره رمضانپور؛ محمود حافظیه؛ مرجان صادقی راد؛ کورش حدادی مقدم؛ ذبیح اله پژند؛ رودابه روفچایی؛ حمیدرضا پورعلی

6

ارزیابی فیتوپلانکتونها در پساب‌های کشاورزی بعنوان شاخصی در امکان سنجی آبزی پروری در محدوده رودخانه کارون ( اهواز تا خرمشهر)

علمی شیلات ایران
صفحه 55-64
منصور خلفه نیلساز؛ فرحناز کیان ارثی

7

ارزیابی ثبات لیزوزومی و شکنندگی غشاء سلول گلبول قرمز خون ماهی گل خورک ( Boleophthalmus dussumieri) به عنوان نشانگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه‌ای

علمی شیلات ایران
صفحه 65-76
محمود سینایی؛ پیمان اقتصادی عراقی؛ علی ماشینچیان؛ سید محمد رضا فاطمی؛ غلامحسین ریاضی

8

اولین بررسی فیلوژنتیکی گونه ی Goniobranchus annulatus (Mollusca: Nudibranchia) در آبهای ناحیه زیر جزر و مدی خلیج چابهار براساس توالی ژن سیتوکروم اکسیداز C زیر واحد I

علمی شیلات ایران
صفحه 77-86
گیلان عطاران فریمان؛ یاسمن موسوی پور

9

بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

علمی شیلات ایران
صفحه 87-98
یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

10

بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

علمی شیلات ایران
صفحه 99-112
حبیب اله گندمکار؛ مهران جواهری بابلی؛ عین اله گرجی پور؛ حسین مرادیان

11

ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا)

علمی شیلات ایران
صفحه 113-125
یزدان مرادی؛ مجید مصدق؛ مریم فهیم دانش

12

برآورد میزان خطر برخی از فلزات ناشی از مصرف ماهی حلوا سفید و شوریده در استان هرمزگان

علمی شیلات ایران
صفحه 127-136
محمد صدیق مرتصوی؛ سلیم شریفیان؛ ناصر آقاجری

13

یافته علمی کوتاه: کاریولوژی ماهی خیاطه (Alburnoides bipunctatus) منطقه زابل

علمی شیلات ایران
صفحه 137-146
علی خسروانی زاده؛ محمد پورکاظمی؛ محمدرضا نوروزفشخامی

14

بافته علمی کوتاه: بررسی میزان شیوع آلودگی انگل دیپلوستوموم اسپاتاسئوم در برخی ماهیان منابع آبی استان آذربایجان غربی

علمی شیلات ایران
صفحه 147-152
سهراب رسولی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.