دوره و شماره: دوره 22، شماره 3 - شماره پیاپی 84، بهار 1392  XML

1

اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

علمی شیلات ایران
صفحه 1-12
رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری

2

ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390

علمی شیلات ایران
صفحه 13-22
علی اصغر جانباز؛ حسن فضلی؛ رضا پور غلام؛ داود کر؛ شهرام عبدالملکی

3

استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس

علمی شیلات ایران
صفحه 23-30
شهلا جمیلی؛ احمدرضا گوهری کاخکی؛ سودابه سعیدنیا؛ پریسا پرمه؛ جمیله فیروزی؛ بایرام محمد قرنجیک؛ منصور صدریان

4

شاخص های تغذیه‌ای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان)

علمی شیلات ایران
صفحه 31-40
مهدیه چراغی شوی؛ تورج ولی نسب؛ محمود حافظیه

5

بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس

علمی شیلات ایران
صفحه 41-49
علی اصغر خانی پور؛ س فتحی؛ ی فهیم دژبان

6

فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniaeدر محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا

علمی شیلات ایران
صفحه 50-59
لاله رومیانی

7

تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression

علمی شیلات ایران
صفحه 60-73
ابوالفضل سپهداری؛ علی اصغر سعیدی؛ شاپور کاکولکی؛ فرشیده حبیبی کوتنایی؛ علیرضا باباعلیان

8

قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E

علمی شیلات ایران
صفحه 74-90
ابراهیم ستوده؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ صابر خدابنده

9

تأثیر اعمال دوره‌های طولانی مدت گرسنگی و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1969)

علمی شیلات ایران
صفحه 91-102
سکینه شیروان؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید علاف نویریان؛ علیرضا عباسعلیزاده

10

بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی‌های پرورش‌دهندگان ماهیان گرم آبی (مطالعه موردی استان گیلان و مازندران)

علمی شیلات ایران
صفحه 103-116
حسن علیپور؛ محمد رضا تورجی

11

بررسی عوامل انسانی و موقعیت زمانی و مکانی موثر بر وقوع حوادث شغلی در صنعت ماهیگیری در ایران (1390-1386)

علمی شیلات ایران
صفحه 117-125
سید شمس‌الدین علیزاده؛ سید باقر مرتضوی؛ محمد مهدی سپهری

12

پایش زیستی فلزات سنگین (Pb, Cd, Fe, Zn, Ni, Cu) توسط بافت های مختلف سیاه ماهی فلس ریز (Capoeta damascina) در رودخانه سزار، استان لرستان

علمی شیلات ایران
صفحه 126-131
اردوان فرهادی؛ وحید یاوری

13

بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus

علمی شیلات ایران
صفحه 132-146
بابک کرمی؛ عباسعلی مطلبی؛ سیدابراهیم حسینی؛ مهدی سلطانی

14

بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی

علمی شیلات ایران
صفحه 147-163
سیده فاطمه مویدی؛ مرضیه موسوی‌نسب

15

یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان

علمی شیلات ایران
صفحه 164-170
غلامعلی بندانی؛ حسینعلی خوشباور رستمی؛ فرهاد کیمرام؛ امید صدیقی؛ داود میرشکار


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.