1.

بررسی بیولوژی تکثیر مولدین و تکنیک پرورش لاروهای ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) در شرایط اسارات

صفحه 1-12
بهزاد سروی؛ غلامرضا رفیعی؛ جاسم غفله مرمضی؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ سید هادی سید الحسینی

2.

تجزیه و تحلیل ساختار کامل ناحیه دی لوپ میتوکندریایی به همراه موتیف‌های تنظیمی در چهار گونه ماهیان خاویاری دریای خزر

صفحه 13-23
خدیجه دادخواه؛ قدرت رحیمی میانجی؛ ایوب فرهادی

3.

بررسی اثرات پرورش میگو بر ساختار جمعیت بزرگ بی مهرگان کفزی در خور تیاب، هرمزگان، ایران

صفحه 25-36
کیوان اجلالی خانقاه؛ شهره رشیدی؛ غلامعلی اکبرزاده؛ سیامک بهزادی

4.

اثر تیمارهای هورمونی بر تخم ریزی و کیفیت لارو تولیدی ماهی شانک باله زرد عربی(Acanthopagrus arabicus)

صفحه 37-46
سعید خرمیان؛ پریتا کوچنین؛ وحید یاوری؛ امیرپرویز سلاطی

5.

تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه، آنزیم‌های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 47-56
محمد خادمی حمیدی؛ حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ حسنا قلی‌پور کنعانی

6.

بررسی اثرات بلندمدت و کوتاه‌مدت تغییرات بارندگی بر ارزش افزوده بخش آبزی‌پروری و شیلات ایران

صفحه 57-66
حمید بلالی؛ نادر مهرگان؛ نازنین حاج عابدی؛ مصطفی بنی اسدی

7.

مطالعه عوامل خطر ساز درکارگاههای تکثیر و پرورش قزل آلا براساس پارامترهای محیطی آب در رودخانه هراز

صفحه 67-78
حسن نصراله زاده ساروی؛ مریم قیاسی؛ رضا صفری؛ آسیه مخلوق؛ عبداله نصراله تبار؛ ولی اله محمدزاده؛ عسگر منعمی

8.

تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد، شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus

صفحه 79-88
مهدی آسمانی؛ ابوالفضل سپهداری؛ محمود حافظیه؛ شهرام دادگر

9.

استخراج و خالص سازی آنزیم تریپسین از روده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و محاسبه ی پارامترهای سینتیکی و نیمه عمر آن

صفحه 101-110
زهره حاسبی؛ علی معتمدزادگان؛ رسول مدنی؛ عباس زمانی

10.

لیست به‌روز شده و پراکنش جغرافیایی ماهیان در استان کهگیلویه و بویراحمد

صفحه 111-119
یاسر فاطمی؛ مختار عمویی؛ سید حامد موسوی ثابت

11.

تاثیر غنی سازی جیره با جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص‌های ایمنی سرم خون ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی

صفحه 121-129
سپیده غنی؛ سعید مداح؛ سید علی اکبر هدایتی؛ فرحناز کاکاوند؛ عاطفه ایری؛ حبیب الله سنچولی؛ روح ا.. شیخ ویسی

12.

مطالعه تاثیر شوری‌های مختلف محیطی بر سلول های کلراید آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش ایمونوهیستوشیمی و فراساختاری

صفحه 131-141
زهرا بصیر؛ رحیم پیغان

13.

تأثیر استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis (PTCC 1403) و کیتین در جیره بر فاکتورهای خونی، بیوشیمیایی سرم و باکتری‌های دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.)

صفحه 143-156
حسین برغمان؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی

14.

تجمع عناصر فلزی (مس، روی، سرب و نیکل) در بافت‌های عضله، کبد، کلیه و آبشش ماهی انجک (Schizocypris altidorsalis) در چاه نیمه‌های سیستان

صفحه 157-161
نرگس میرنیا؛ جواد میردار هریجانی؛ احمد قرایی؛ مهین ریگی

15.

بررسی فعالیت آنتی‌فولینگی عصاره‌های خیار دریایی (Stichopus herrmanni) در آزمایشگاه و عملکرد آنها در پوشش‌های رزین اپوکسی در محیط دریا

صفحه 191-201
مهرنوش دریا؛ میر مسعود سجادی؛ مرتضی یوسف زادی؛ ایمان سوری نژاد؛ معروف زارعی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.